» Mobile Version

Pravna napomena

Naše web stranice imaju za cilj pružiti informacije o našoj tvrtki, proizvodima i drugim uslugama. Nastojimo pružiti dokazane, cjelovite i najnovije informacije koje se pažljivo pripremaju i stalno dopunjuju. Podaci na našim stranicama se objavljuju samo radi pružanja općih informacija i ne treba ih tretirati kao medicinski, komercijalni ili drugi savjet. Prema tome, nije moguće postaviti zahtjev za naknadom zbog moguće štete, izravno ili neizravno vezane uz korištenje naše web stranice i na njoj prezentiranih informacija.

U slučaju kada naše web stranice sadrže informacije trećih strana ili se odnose na njih, takve informacije ne treba tretirati kao naše preporuke. Nismo u mogućnosti potvrditi pouzdanost ili valjanost takvog sadržaja te zbog toga, iz očitih razloga, ne možemo preuzeti odgovornost za njega.

Program, njegov sadržaj, tekst, grafike itd zaštićeni su autorskim pravom ili drugim zakonima industrijskog vlasništva. Također, objavljujemo da sva imena proizvoda i druga odgovarajuće označena imena podliježu pravnoj zaštiti žiga (zaštitnog znaka).

Svako njihovo korištenje, uključujući umnožavanje, distribuciju i obradu, dopušteno je samo u okviru zakonskih propisa i isključivo nakon dobivanja suglasnosti ovlaštene osobe.

Zadržavamo pravo promjene sadržaja naših web stranica u bilo koje vrijeme.

© BERLIN-CHEMIE AG